WELKOM BIJ ASK NESTOR

Lifestyle Concierge Services
LIFE
HOME
HOME
SHOP
SHOP
WELLBEING
WELLBEING
TEAM
TEAM

Ask Nestor

Geen tijd om naar het postkantoor te gaan? Een tafel te boeken in uw favoriet restaurant, omdat u in vergadering bent? Geen probleem, Ask Nestor helpt u verder!

Een gratis en gepersonaliseerde service die het leven van de medewerkers vergemakkelijkt!PASEN 2019

Klinken de paasklokken al op uw afdeling? Ask Nestor stuurt uw bestellingen door naar zijn partners Godiva en Pastel Candy. Verwen uw familie en collega's met een heerlijk assortiment chocolade-eitjes! 

Nieuws

Een geschenkmand voor elke gelegenheid.


Wilt u iemand plezier doen met een speciale geschenkmand voor de eindejaarsfeesten? Dankzij onze partner “Panier Cadeau” zijn er verschillende samenstellingen mogelijk. Een geschenkmand met een lekkere fles rode wijn zorgvuldig voor u uitgekozen, een geschenkmand “Champagneplezier” die een sprankelende sfeer en enthousiasme in uw dagdagelijks leven of die van uw vrienden brengt? Uw conciërge helpt u de beste keuze te maken..


Bongo: 10% korting.Het is zover! De feestperiode is aangebroken...Tijd om te genieten van een speciale korting van 10% bij aankoop van een Bongobon. Met Bongo hebt u zeker en vast een perfect geschenk uitgekozen. Wij zorgen voor een mooie verpakking, een gratis levering in heel België én 10% korting: snel en makkelijk!

Wij zorgen voor uw aankopen.Geen tijd om uw eindejaarsaankopen te doen? Uw conciërge staat ter beschikking om te helpen met uw zoektocht, reservaties, aankopen en zoveel meer. Overhandig uw conciërge uw takenlijst en geniet vooral van zorgeloze feestdagen!