WELKOM BIJ ASK NESTOR

Lifestyle Concierge Services
LIFE
HOME
HOME
SHOP
SHOP
WELLBEING
WELLBEING
TEAM
TEAM

Ask Nestor

Geen tijd om naar het postkantoor te gaan? Een tafel te boeken in uw favoriet restaurant, omdat u in vergadering bent? Geen probleem, Ask Nestor helpt u verder!

Een gratis en gepersonaliseerde service die het leven van de medewerkers vergemakkelijkt!Nieuws

« Les Tartes de Françoise » & Pommodoro


De ideale maaltijd! Zoete - en zoute taarten, quiches en lekkernijen. Taarten om samen te eten, te delen, iets te vieren, feestelijk of gewoon voor het plezier. De puurheid van artisanaal werk, “zoals thuis”. Zin om te reizen naar Italië? Pommodoro biedt u verschillende heerlijke Italiaanse specialiteiten: pasta, pizza, antipasti, vlees en zoveel meer. Uw conciërge zorgt voor bestelling en levering.
Vivabox: Speciale bieren. Ontvang 5% korting.


De vivabox « Speciale Bieren » bestaat uit 5 Belgische speciaalbieren om te proeven: Kasteel Rouge met natuurlijk siroop van kersen, Houblon Chouffe met drie verschillende hopvariëteiten, de trappist Chimay Tripel, Duvel Tripel Hop met Citra hergist op fles en Cornet, een oaked blond Belgisch bier. U krijgt er een geschenkbon bij voor 12 flesjes van één van de vijf bieren uit de geschenkdoos, om te ruilen bij supermarkt Delhaize. Uw conciërge biedt een korting van 5% op de producten van Vivabox en Wonderbox.

Wenst u hulp? Contacteer ons.Uw conciërge staat u bij met raad en daad, voor al uw praktische zaken en de uitvoering van uw verzoeken. Zoekt u een offerte voor herstellingswerken bij u thuis, een bestelling van een wagen, een babysit, een dokter.....kortom, wij zijn daar om u te helpen.